top of page

Auton alustan huolto ja korjaus

Palvelu sisältää kuluneen kallistuksen vakaajan yhdystangon vaihdon, kuluneen alapallonivelen vaihdon, kuluneen hammastangon uloimman pään vaihdon, kuluneiden puslojen taikka helojen vaihdon, taikka kokonaisen alatukivarren vaihdon uuteen osaan. Palvelun hinta alkaen 50 € (alv 24%).

Miten tunnistat autosi alustan huoltotarpeen?

Alustan osat antavat autollesi rakenteellista tukea ja yhdessä jousituksen osien kanssa varmistavat ajoneuvon vakauden epätasaisen tien päällä ajaessa, sekä tietysti turvallisuuden. Ajan mittaan alustan osat kuluvat ja tämä heikentää auton turvallisuutta sekä myös suorituskykyä. 


Jos kuulet kolinaa tai narinaa kääntyessä, taikka pysähdys- sekä kiihdytystilanteissa – tämä voi olla merkki kuluneista tai vaurioituneista alustan osista. Nämä äänet voivat myös olla merkki löysistä tai läpiruostuneista pulteista tai kiinnikkeistä. Esimerkiksi kuluneet ns. ”koiranluut” ovat yleisin osa, joka aiheuttaa hylätyn katsastuksen.


Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus alustan osien korjauksista. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autosi alusta suorittaa tehtävänsä erinomaisesti, sekä että ajomatkasi on turvallinen. Käytämme vain laadukkaita OEM-laatuisia, taikka alkuperäisiä osia. Turvallisuutesi on meille etusijalla, emmekä tingi varaosien laadusta!

Miten kuluneet alustan osat vaikuttavat ajoon?

Kuluneet alustan osat vaikuttavat merkittävästi auton ohjautuvuuteen sekä aiheuttavat epävakaan ajokokemuksen. Kuluneet ja sitä kautta löysät osat muuttavat renkaiden suuntauksen geometriaa. Tämä voi olla hyvin havaittavissa, esimerkiksi silloin kun auto vetää satunnaisesti sivulle, taikka renkaat ovat yllättäen kuluneet epätasaisesti reunasta. 


Erityisesti suurilla nopeuksilla esiintyvä kova tärinä voi myös olla merkki alustan ongelmista. Kuluneet jousituksen osat tai kuluneet alustan osat voivat aiheuttaa tärinää, joka tuntuu ratissa tai koko ajoneuvon rungon kautta. Tämä tietysti vaikuttaa ajomukavuuteen, mutta ennen kaikkea tämä on merkki auton heikentyneestä turvallisuudesta.


Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Neuvomme Sinua autosi alustan korjaustarpeista sekä huollon vaihtoehdoista. Tervetuloa tarkistuttamaan autosi jousituksen sekä alustan toimivuuden Takoraudan Autohuoltoon!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

► Korkeatasoinen laatu korjauksissamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen korjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

bottom of page