top of page

Jarrujen vaihto

Jarrujen vaihto-, taikka huoltotarve riippuu autosi jarrujärjestelmän kunnosta. Palvelu sisältää esimerkiksi: jarrujärjestelmän kunnon tarkistuksen, ilmauksen, jarrulevyjen sekä jarrupalojen vaihdon, taikka jarrunesteen vaihdon. Tarkempi kustannus riippuu automallista sekä autosi jarrujen kunnosta. Hinta alkaen 38 € (alv 24%)

Miten tunnistat jarruhuollon tarpeen?

Jos kuulet jarrutessasi vinkuvan äänen tai kolinaa, taikka tunnet tärinää - tämä on merkki kuluneista osista. Myös jarrunesteen heikentynyt laatu voi aiheuttaa jarrutuksen tehon heikentymisen.

Jarrusatulan jumiutuminen, esimerkiksi usein takajarruissa - saattaa pahimmillaan aiheuttaa rengasvanteen rajun kuumenemisen, sekä reippaasti kasvaneen polttoainekulutuksen.

Meillä - Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus jarrujen diagnostiikasta sekä korjauksista. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autosi jarruttaa tehokkaasti sekä että ajomatkasi on turvallinen.

Käytämme vain laadukkaita OEM-laatuisia, taikka alkuperäisiä osia. Turvallisuutesi on meille etusijalla, emmekä tingi varaosiemme laadusta!

Onko laaja jarruhuolto kannattavaa?

​Ensinnäkin suosittelemme aina vaihtamaan jarruosia molemmin puolin autoa. Tällä tavalla jarrutusteho pysyy tasaisena, mikä on kriittisen tärkeää autosi ohjattavuuden kannalta äkillisissä jarrutuksissa - etenkin korkeilla nopeuksilla.

Suosittelemme myös vaihtamaan samalla molemmat kulutuspinnat - jarrulevyt, sekä jarrupalat. Tällä on myös merkittävä vaikutus jarrutustehoon. Täydellisen kitkan aikaansaaminen vaatii näiltä kulutuspinnoilta erityistä tasaisuutta. Uusien jarrupalojen asentaminen vanhalle, "hyvälle" jarrulevylle on toki mahdolllista, mutta pintojen täydellinen kohtaaminen tulee kestämään huomattavan pitkän ajan, eli jarrutusteho ei tule olemaan täydellinen.


Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Neuvomme Sinua jarruremontin kannattavuudesta sekä huollon vaihtoehdoista. Tervetuloa tarkistuttamaan autosi jarrut Takoraudan Autohuoltoon!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

► Korkeatasoinen laatu jarruhuollossamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen jarrukorjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä sekä laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea huippulaadukkaan korjaamovaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

bottom of page