top of page

Palvelu sisältää uuden tuulilasin sekä vaihtotyön. Käytämme ainoastaan laadukkaita Pilkington-merkkisiä tuulilaseja sekä tiivisteitä. Lasin sekä työn hinta riippuu automallistasi. Kysy hinta-arvio nyt! 

 

Muista myös ilmoittaa vakuutusyhtiösi vahinkotunnuksen, mikäli tuulilasin vaihdon maksaa vakuutusyhtiösi. Tervetuloa!

Tuulilasin vaihto

Miten tunnistat tuulilasin vaihtotarpeen?

Hylätty katsastus on yleisin syy hakea tuulilasin vaihtopalvelua. Mutta merkkejä vaihtotarpeesta kannattaa seurata myös itse. Kiveniskemä taikka halkeama saattaa tuntua merkityksettömältä, kunnes kohtaat tiellä haasteellisia tilanteita tai jopa kolaroit. 

 

Auton tuulilasi ei ole vain suoja tuulta, vettä sekä hyönteisiä vastaan. Lasilla on erittäin tärkeä rooli koko ajoneuvosi korin eheydessä. Auton tuulilasi on pinnaltaan niin suuri osa auton kokonaisuutta, että se merkittävästi tukee auton koria liialliselta vääntymiseltä – etenkin kolaritilanteessa. Suosittelemme siis turvallisuutesi takia vaihtamaan tuulilasia, mikäli siinä on vaurioitumisen merkkejä. 

 

Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus tuulilasien vaihtotyöstä. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että tien näkyvyys autossasi on selkeä, sekä että ajomatkasi on mahdollisimman turvallinen jopa erittäin haasteellisissa tilanteissa.

 

Käytämme vain laadukkaita Pilkington-merkkisiä tuulilaseja sekä tiivisteitä. Turvallisuutesi on meille etusijalla, emmekä tingi varaosien laadusta!

Ehjän tuulilasin tärkeys: Varmista ajomatkasi sujuvuus

Ehjän tuulilasin tärkeys – tutustu tarkemmin

Monelle on yllätys, että tuulilasin lohkeaminen ei ole vain pieni näkyvyyden este, vaan se myös aiheuttaa merkittäviä riskejä turvallisuudellesi. Jopa kiveniskemä voi levitä erittäin nopeasti ja vaikuttaa merkittävästi seuraavan ajomatkasi turvallisuuteen. Tutustu miksi ei kannata jättää huomiotta pientä tuulilasin vauriota.

► Korkeatasoinen laatu tuulilasien vaihtopalvelussamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen autokorjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

bottom of page