top of page

Korjaamme sekä kunnostamme VW, Audi, Seat sekä Skoda -ajoneuvojen automaattivaihteistot laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti. Olemme erikoistuneet DSG-automaattivaihteistojen, sekä mekatroniikan korjauksiin.

Palvelun hinta alkaen 1000 € (alv 24%)

DSG-vaihteiston korjaus

Miten tunnistat DSG-vaihteiston korjaustarpeen?

Jos huomaat häiriöitä autosi DSG-automaattivaihteistossa, kuten: epätavallinen ääni, nykäykset ajon aikana, taikka auto on jumiutunut yhdelle vaihteelle – kannattaa silloin ottaa meihin yhteyttä viipymättä. Tunnistamme DSG-vaihteiston ongelmat nopeasti ja korjaamme viat laadukkaasti.

Kun haluat tietää Sinun autosi DSG-automaattivaihteiston korjauksen tarkempaa hintaa, ota meihin yhteyttä ja varaa aika vian diagnosointiin. Tervetuloa kun sinulle parhaiten sopii! Tarkemmat ajo-ohjeet löydät täältä.


Selvittämme DSG-vaihteiston toimintahäiriön syyn ja annamme tarkemman hinta-arvion, sekä aikataulun. Korjauksen ajaksi tarjoamme sijaisauton veloituksetta.


Diagnoosin sekä korjaustyön suorittaa kokenut ammattilainen, jolla on pitkä historia mekatronisten DSG-vaihteistojen kunnostuksesta sekä vianetsinnästä. Palvelumme on nopeaa ja laadukasta.

Voiko DSG-vaihteiston edes korjata?

Kyllä voi, ja se kannattaa! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri Sinulle sopivan automaattivaihteiston korjausvaihtoehdon.


Neuvomme korjauksen, kunnostuksen, taikka koko DSG-vaihteiston vaihdon eroista sekä kustannuksista. Suosimme korjaamista - korvaamisen sijaan. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 


Tarjoamme myös lisäturvaa työllemme sekä varaosillemme. Kysy lisää!

Mekatroniikan ja DSG:n välisen eron ymmärtäminen

Mikä on DSG ja mekatroniikka?

Mekatroniikka ja DSG ovat kaksi termiä, joita käytetään autoteollisuudessa sekä autokaupoissa. Kyse on VAG-konsernin kehittyneestä automaattivaihteistosta. Lue lisää DSG-automaattivaihteiston- sekä mekatroniikka -käsitteiden eroista.

► Korkeatasoinen laatu DSG-vaihteistojen korjauksissamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen DSG-vaihteistojen korjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

bottom of page