top of page

Yksinkertainen ilmastoinnin täyttö sekä järjestelmän tarkistus paineistuksella. Palvelun hinta alkaen 70 € (alv 24%). Sisältää 100g kylmäainetta (r134a). Tarvittaessa, ylimenevän kylmäaineen hinta: 10 € / 100g.

 

Mikäli tarkistuksen aikana järjestelmässä ilmenee vuotoja, taikka esimerkiksi ilmastoinnin kompressori osoittautuu vialliseksi – tarjoamme myös tarvittaessa edullista korjauspalvelua. Tervetuloa!

Ilmastoinnin täyttö ja korjaus

Miten tunnistat ilmastoinnin huoltotarpeen?

Heikentynyt kylmän ilman saanti autossasi on tietysti yleisin merkki siitä, että järjestelmä kaipaa yksinkertaista täyttöä. Ajan myötä kylmäaineella on tapana hävitä ja sitä kautta ilman jäähdytysteho vähitellen katoaa. 

 

Mutta pelkkä kylmäaineen matala määrä ei välttämättä ole tukkoisen sekä väljään ilmastoinnin aiheuttava päätekijä. Täyttöpalvelun aikana selviää heti, onko järjestelmässä mahdollisesti vuotoja tai muita haasteita, kuten vikoja ilmastoinnin kompressorissa, elektroniikassa, taikka puhaltimessa.

 

Epämiellyttävät hajut, vesivuodot matkustamon puolella, sekä oudot äänet ilmastoinnin puhaltimessa ovat myös selkeitä merkkejä korjaustarpeesta.

Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus ilmastointivikojen diagnostiikasta sekä korjauksista. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autossasi on toimiva ilmanvaihtojärjestelmä, sekä että ajomatkasi mukavuus on huipussaan!

Ilmastointi rikki? Tutustu yleisimpiin merkkeihin

Viallisen ilmastoinnin merkit tarkemmin

Kun virkistävä tuulahdus muuttuu tunkkaiseksi pettymykseksi – on hyvä varautua ennakkoon tutkimalla ongelman mahdollisia syitä. Seuraavaksi me autamme Sinua tunnistamaan ennakkoon mistä ilmastoinnin viasta voi mahdollisesti olla kyse. Lue tarkemmin autoilmastoinnin toimintahäiriöistä ja näiden merkeistä.

► Korkeatasoinen laatu ilmastointihuollossamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen korjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

bottom of page