top of page

Palvelu sisältää jakoketjun tai jakohihnan vaihdon VW, Skoda, Audi sekä Seat ajoneuvoille. Hinta alkaen 700 € (alv 24%).

 

Suoritamme myös vakavien jakopäävikojen korjaukset, esimerkiksi: jakoketjun venymisen aiheuttamat moottorivauriot, jakohihnan katkeamisesta johtuvat vauriot, sekä jakopääkannen kriittisen vauriokorjauksen.

Jakohihnan tai jakoketjun vaihto

Miten tunnistat jakopäähuollon tarpeen?

Jakohihnan vaihtoväli on säädetty auton huoltoaikataulussa. Tällöin toimenpide on ehkäisevä ja ennakoiva, sekä kustannus on vielä mahdollisimman edullinen. Kuitenkin joskus huollon aikatauluja laiminlyödään, jonka johdosta mahdollinen ongelma moottorin jakopäässä saattaa ilmestyä kriittisenä. Jakoketju on silloin tällöin myös vaihdon tarpeessa, etenkin yli 150tkm autoissa. Lue lisää jakoketjun kestävyydestä.

 

Rajusti muuttunut polttoaineen kulutus, tehon heikkeneminen, vaikeuksia käynnistää auto sekä kolisevat äänet moottorissa voivat viitata jo olemassa oleviin jakopääongelmiin. Mikäli epäilet vikaa autosi moottorin jakopäämekanismissa – suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä heti. Vältä mahdollisuuksien mukaan autolla ajamista, etenkin jos moottoritilasta kuuluu metallista kolinaa. 

 

Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus VAG-konsernin ajoneuvojen jakopääremonteista. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autosi moottori toimii optimaalisesti ja taloudellisesti, sekä että ajomatkasi on turvallinen.
Käytämme vain laadukkaita OEM-laatuisia, taikka alkuperäisiä osia. Turvallisuutesi on meille etusijalla, emmekä tingi varaosien laadusta!

Onko jakoketju sittenkään ikuinen?

Mitä pitäisi tietää moottorin jakopääremontista?

Jos moottorin jakopäässä on ongelmia – on tärkeää puuttua tähän mahdollisimman pian, jotta moottori ei vaurioidu entisestään lisää. Jakopäävian laiminlyönti voi pahimmillaan saattaa auton jopa lunastuskuntoon. Lue lisää moottorin kansiremontista sekä jakopäävikojen tunnusmerkeistä.

► Korkeatasoinen laatu jakopääremonteissamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen korjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

bottom of page