top of page

Vetonivelen tai vetoakselin vaihto

Palvelu sisältää viallisen vetonivelen tai vetoakselin vaihdon. Hinta alkaen 130 € (alv 24%). Vetonivelen rikkoutuneen suojakumin vaihto alkaen vain 90 € (alv 24%).

Miten tunnistat viallisen vetonivelen autossasi?

Etuvetoisessa autossa vetonivelet siirtävät voiman vaihteistosta renkaisiin ja pelaavat näin yhden tärkeimmistä rooleista auton voimansiirrossa. Auton vetonivel on toiminnaltaan kuten perinteinen ristinivel (u-joint, nivelakseli), mutta jonka toiminta on toteutettu vain kolmen laakerin avulla. Ajan mittaan nämä laakerit tai niiden paikat nivelessä saattavat kulua ja vetonivel rikkoontua. Tällöin voimansiirron keskeisin linkki löystyy ja saatat ajaessaan kuulla nakutusta tai narina, etenkin kääntyessään. Myös voimakas tärinä on joskus merkki viallisista vetoakseleista. Mikäli auton kääntäminen alkaa tuntua raskaalta tai oudolta – kannattaa silloin tarkistuttaa vetoakselit sekä jousitusjärjestelmän.

 

Vetonivelen suojaa ns. paljekumi, jonka sisälle on pakattu rasvaa. Mikäli tämä suojakumi rikkoontuu – rasva pursuaa ulos. Lika sekä kosteus pääsevät tällöin vetonivelen sisälle. Rikkinäinen kumi kannattaa siis vaihtaa heti, estääkseen vetonivelen suurempaa vauriota.

 

Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus autojen voimansiirron komponenttien korjauksista, kuten; kardaanit, vetoakselit sekä laakerit. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autosi kulkee tehokkaasti, sekä että ajomatkasi on turvallinen.

 

Käytämme vain laadukkaita OEM-laatuisia, taikka alkuperäisiä osia. Turvallisuutesi on meille etusijalla, emmekä tingi varaosien laadusta. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

► Korkeatasoinen laatu korjauksissamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen autokorjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä sekä laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea huippulaadukkaan korjaamovaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

bottom of page