top of page

Palvelu sisältää laadukkaan – juuri autollesi sopivan öljyn, uuden öljynsuodattimen, uuden öljypropun tiivisteen sekä työn. Hinta alkaen 80 € (alv 24%).

Moottoriöljyn vaihto

Miten tunnistat öljynvaihdon tarpeen?

Säännölliset öljynvaihdot auttavat varmistamaan, että moottori pysyy hyvävointisena myös tulevaisuudessa. Ja tietysti tämä vähentää kalliiden korjausten riskiä sekä edistää ajoneuvosi taloudellisuutta. 

 

Öljynvaihtoväli on säädetty autosi huoltoaikataulussa, mutta tämä on enemmänkin viitteellinen suositus. Esimerkiksi nykyaikaiset Start-Stop autot, Turbo-ahdetut moottorit, taikka suorasuihkutus-moottorit kokevat enemmän rasitusta, kuin perinteiset polttomoottoriteknologiat. Autonvalmistajat eivät markkinointisyistä ilmoita uusien moottoreidensa erikoistarpeistaan, jotta nämä tuotteet eivät tuntuisi kestävyydeltään edeltäjiään heikoimmilta, taikka enemmän huoltoa vaativilta. Näin kuitenkin asia on, sillä nämä uudet teknologiat tuovat mukanaan ylimääräisiä huoltotarpeita. 

 

Ajo-olosuhteet vaikuttavat myös öljyn elinkaareen ja sen viskositeettiin. Suuret kuormitukset, kuten painavat lastit taikka säännölliset lyhyet ajot – vaikuttavat öljyn laatuun merkittävästi. Näin olleen öljynvaihtoja kannattaa miettiä tarkemmin ja syvällisemmin, kuin ainoastaan autovalmistajan aikataulua noudattamalla.

 

Meillä – Takoraudan Autohuollossa on laaja kokemus moottoreiden voitelujärjestelmistä. Palvelumme on nopeaa sekä ammattitaitoista. Varmistamme, että autosi moottori toimii tehokkaasti, sekä että seuraava nautinnollinen ajomatkasi on taattu.

 

Käytämme vain laadukasta moottoriöljyä ja tarvittaessa opastamme sinua moottorisi voitelujärjestelmän tehostamisessa eri vuodenaikoina. Tervetuloa!

Onko moottoriöljyn viskositeetillä väliä? No on!

Onko moottoriöljyn viskositeetillä väliä?

Oikeanlaisen moottoriöljyn käyttäminen vaikuttaa merkittävästi autosi tehoon, taloudellisuuteen, sekä yleisesti moottorin kestävyyteen. Suomen eri vuodenaikoina, eri öljyn laadun käytöllä on myös merkitystä! Lue lisää moottoriöljyn viskositeettien eroista ja soveltuvuuksista erityyppisille moottoreille.

► Korkeatasoinen laatu huoltopalveluissamme saa alkunsa intohimostamme moottoriurheiluun - Sinun eduksesi!

► Koska me rakastamme autoja ja autoilua - voit olla varma, että olemme juuri Se asiakaslähtöinen autokorjaamo, jota tarvitset.

► Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. Lue lisää meidän vastuullisuudestamme tästä. 

► Takoraudan Autohuolto on osa arvostettua korjaamoketjua. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehityksellä ja laadunvalvonnalla kustannustehokkaan, ja ennen kaikkea laadukkaan vaihtoehdon autoilijoille. Lue lisää.

► Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Katso ajo-ohjeet. Tervetuloa!

Laadukasta ja vastuullista jälkeä intohimolla

bottom of page