top of page
Search
  • Writer's pictureTakoraudan Autohuolto

Miksi auton ennakoiva huolto on tärkeä?

Updated: May 15, 2023

Ajonautinnon yllättävä keskeytys ja sitten kiireellä tehty korjaus, nopeasti valitussa lähikorjaamossa, vaikuttavat heikentävästi Sinun määränpäähäsi pääsemisessä tulevaisuudessa. Eikä vain siihen, koska se tietysti vaikuttaa huonosti auton jälleenmyyntiarvoon ja sitä kautta varallisuuteesi, usko pois!

Miksi auton ennakoiva huolto on tärkeä?

Ennakoiva huolto ja huoltojen suunnittelu luotettavan kumppanin liikkeessä parantavat jokaista ylläluettua - tärkeätä seikkaa - jotka ovat todella merkittäviä kenen tahansa autoilijan elämässä.


Tässä lista ikävistä asioista, jotka saattavat seurata auton ennakoivan huollon laiminlyönnistä:


► Huoltamaton auto jättää tien päälle ja se on varsin ikävää - etenkin talvella.

► Huoltamaton auto kuluttaa enemmän polttoainetta, mikä nykyään on jopa talvea ikävämpää.

► Kalliis remontti tyhjentää esimerkiksi lomarahabudjetin koska "on jo liian myöhäistä" ja ilman autoa ei pääse töihin. Eli, on pakko hyväksyä suuret, yllättävät korjauskulut ja viettää kesä vaikkapa omalla parvekkeella.


Pysyäkseen luotettavana kumppaninasi, Sinun autosi tarvitsee hellää hoitoa siinä missä puolisosi, lapsesi ja jopa lemmikkisi. Huollon ennakoiva suunnittelu siis kannattaa pitkällä aikavälillä. Lähtee se puolisokin, jos ei siitä pidä huolta..


Takoraudan Autohuollon huoltosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti autoasi sekä Sinua varten. Huoltokäynnit tehdään sovitun aikataulun mukaisesti sekä tietysti aikataluasi huomioiden. Kirsikkana kakun pääle - huollon ajaksi tarjoamme sijaisauton veloituksetta!


Mikä kuuluu Takoraudan Autohuollon vuosihuoltoon?


► Öljyn ja öljynsuodattimien vaihto

► Uuden moottorin ilmasuodattimen

► Uuden raitisilmansuodattimen

► Jarru- ja jäähdytinnesteiden tarkistus

► Jarrupalojen ja jarrulevyjen kunnon tarkistus

► Öljy / nestevuotojen tarkistus

► Lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu

► Pyyhkijän sulkien kunnon tarkistus

► Alustannivelien tarkistus

► Valojen tarkistus


Takoraudan Autohuollon kattavalla Vuosihuolto-paketilla varmistat että autosi toimii moitteettomasti ja pääset jopa ehkä kesälomalle, sillä huollon laiminlyönnistä johtuen ei tarvitsekaan tehdä kalliita yllätysremontteja!


Takoraudan Autohuollon Vuosihuolto-paketti on erinomainen huoltosopimus hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille, jotka ovat jo ohittaneet takuuajan, mutta joista halutaan silti pitää hyvää huolta, koska auto on "rakas".


Auton vuosihuollon hinta on alkaen 125 € (alv 24%) ja lisäksi mahdolliset lisätyöt ja tuotteet.


Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malmilla, Kehä 1:n yhteydessä, johon on varsin helppoa saapua monesta suunnasta Pääkaupunkiseudulta. Ja vaikka kauemmaltakin!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puh. 045 143 1433​

Ma-Pe: 9-17, La-Su: Suljettu


469 views

Recent Posts

See All

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page